Pokemon GO'dan İlk Oynanış Görüntüsü Sızdı

21.03.2016 13:16 Gökhan Yılmaz

 
      İyi bir yatırım ve çok büyük bir ilgi ile mobil cihazlar için geliştirilen Pokemon GO'dan ilk oynanış videosu ortaya çıktı. Tanıtım videosu ile milyonlarca kez izlenen GO, bu ay Japonya'da kısıtlı bir oyuncu kitlesi ile test sürüşüne çıkmaya hazırlanıyordu. Hafta sonu SXSW'de sunum gerçekleştiren yapımcı Niantic'in CEO'su, oyunun ilk görüntülerini izleyenlerle paylaştı ve bize de muhtemelen gizlice çekilmiş kısa bir video nasip oldu.
 
     Henüz geliştirme aşamasında olduğu için tanıtım videosundan çok daha geride olan bir oynanış videosu görüyoruz. Elbette videolardaki gibi beklemiyoruz fakat oynanışın çok stabil olmadığını fark edebiliyorsunuz.
 
     Ayrıca Pokemon GO Plus isminde ek bir cihaz ile bulunmakta. Akıllı saate benzetebileceğimiz bu cihaz yakınlarda pokemon olduğunda bize bildirecek ve Bluetooth üzerinden telefonlarımıza bağlı olarak oynanışa katkıda bulunacak. Bu yıl içerisinde çıkması planlanan Pokemon GO'nun kısa oynanış görüntüsünü aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 6 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 7 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 9 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler