Pokemon Temalı Uyku İzleme Uygulaması 100 Milyon Dolar Kazandırdı

09.07.2024 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Pokemon temalı uyku takibi uygulaması Pokémon Sleep'in çıkış yapmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçti. İlk yılına ulaşmadan bir hafta öncesinde açıklanan detaylara göre 100 milyon dolar gelir elde ettiği bildirildi.
 
Pokemon Sleep uygulaması kazandırmaya devam ediyor
 
 
  
Pocket Gamer tarafından yayınlanan AppMagic verilerine göre Pokémon Sleep'in geliri büyük ölçüde 73 milyon dolar harcayan Japon kullanıcılardan geliyor. 17 Temmuz 2023'te çıkışını gerçekleştiren uygulamaya ABD'li kullanıcılar 15 milyon kazanç sağlarken, Tayvan'ın 4 milyonluk bir katkısı bulunuyor. 
 
İndirmeler açısından bakacak olursak uygulamanın 9.8 milyon kişi tarafından cihazlara kurulduğu aktarılıyor. Bu indirmelerin yüzde 44'ü Japonya'da, %17'si ABD'de ve %7'si ise Tayvan'da yer alıyor. Pokémon Sleep, kullanıcıların uyku durumuna göre çeşitli Pokemonlar yakalamalarına olanak tanıyor.
 
Oyuncular program sayesinde ne kadar uyuduğunu görebiliyor ve uyku puanı kazanabiliyor. Bu puanlarla beraber çeşitli Pokemonlar ve özellikler elde edebiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 11 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler