"Project Ogre'nin Yanı Sıra Başka Projeler de Var"

Project Ogre'ye ait ilk görüntü buydu
03.01.2012 23:03 Alkan Adakaner

       Hideo Kojima'nın başında bulunduğu Konami'ye bağlı Kojima Productions bildiğiniz gibi Metal Gear serisinin geliştiricisi. Bu ünlü stüdyo şu sıralar eski Metal Gear Solid oyunlarını şimdiki nesle uyarlarken bir yandan da Project Ogre'yi geliştiriyor.
 
      Açık-Dünya öğelerine sahip olacak Project Ogre, Kojima Productions için yepyeni bir başlangıç olacak gibi görünüyor. Tabi firmanın tek projesi bu değil. Hideo Kojima'nın Resmi Playstation Dergisi'ne (Official PlayStation Magazine) yaptığı açıklamaya göre Project Ogre ile birlikte bir kaç proje daha aynı zamanda geliştiriliyor. Bu projelerin neler olabileceğini bilemiyoruz, ama Zone of the Enders 3 ve Metal Gear Solid 5 ilk aklımıza gelen oyunlar.
 
      Kojima'nın vurguladığı bir diğer nokta ise Project Ogre'nin uzun süreli bir proje olduğu. O nedenle eğer bu oyunu sonraki nesilde görürsek hiç şaşırmayacağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 5 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler