Prototype 2'den Dövüş Sanatları Videosu

James Heller'ın öfkesi arkasında büyük bir kan gölü bırakana kadar dinmeyecek gibi görünüyor
07.10.2011 23:24 Alkan Adakaner

 
       Alex Mercer serinin ilk oyununda çok fazla insanın canını yakmıştı. Arkasında yüzlerce ceset bırakan Alex şimdi hesap vermek zorunda kalacak; çünkü o James Heller'ın da ailesini öldürdü ve Heller şimdi intikam peşinde.
 
     Radical Entertainment açık dünya aksiyon oyunu Prototype 2'nin yeni videosunu yayınladı. Bu videoda James Heller'ın düşmanları için ne kadar büyük bir tehdit olacağını görüyoruz. Geliştirici ekibin açıklamalarına göre ana karakterimizle istersek taktiksel, istersek de doğrudan dövüşme şansımız olacak.
 
     İlk oyunda 5 kişiye karşı mücadele etmenin pek de eğlenceli olmadığının farkına varan geliştirici ekip yeni taktiksel dövüş sistemi sayesinde artık daha eğlenceli bir oyun sunmayı hedefliyor. James Heller'ın düşmanlarını tam anlamıyla parçalara ayırdığı yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler