Prototype 2'den Yeni Video + Çıkış Tarihi

"Benim adım Çavuş James Heller ve ben Alex Mercer'ı yok edeceğim."
21.07.2011 08:14 Alkan Adakaner


     James Heller ailesinin intikamını almak için geri dönüyor. İlk oyundaki ana karakterimiz Alex Mercer tüm şehirle birlikte Heller'ın ailesini de öldürmüştür. En azından Heller olayların bütün sorumlusunun Mercer olduğunu düşünmektedir. O nedenle büyük bir mücadele başlamak üzere.
 
     Ptototype 2'nin aşağıdaki yeni videosunda James Heller'ın dramatik bir şekilde eve dönüşüne tanık oluyoruz. Ailesini kaybeden bir adamdan uzak durmak gerek, özellikle insan üstü güçlere ve büyük bir öfkeye sahipse.
 
      Bu arada oyunun videosunun sonunda çıkış tarihine de tanık olmak sevindirici. Videoda 24 Nisan 2012 olarak görülen tarih "Kuzey Amerika" bölgesine ait, ama Avrupa çıkış tarihi de benzer günlerde olacaktır.
 

[DHVIDEO=2822]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler