Prototype 2'nin Sunduğu Deneyim GTA IV'e Benziyor

29.02.2012 16:59 Samet Konuksal


     Bir yanda Grand Theft Auto serisi, bir yanda da ilk oyunuyla sevilen Prototype serisi. Peki gerçekten de bu iki seri arasında benzer bir yan var mı?
 
     Atmosferleri, teması birbirinden aykırı olmasına rağmen Radical Entertainment'ten Matt Armstrong, Prototype 2 ile Grand Theft Auto serisinin benzer yanlarına değindi. CVG'ye konuşan Armstrong'a göre ikinci oyun sunduğu deneyim olarak GTA IV'e benziyor.
 
     Konuşmada Matt Armstrong, "Oynanış açısından bakarsak olaya, Prototype 2'yi oynarken kendinizi GTA IV'deki Niko'yu canlandırıyor gibi hissedebilirsiniz. Yani istediğinizde elinize roketatarı veya makinalı tüfeği alıp taramaya başlayabilirsiniz." açıklamalarında bulundu.
 
     Devamında Matt Armstrong, Prototype 2'de oyuncuların yapacaklarını sınırlandırmadıklarını ve genel olarak seçeneklerin oyunculara bağlı olduğunu ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler