RDR: Liars and Cheats İçin Video Yayınlandı

15.09.2010 17:48 Samet Konuksal


 
 
     Rockstar, çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Red Dead Redemption'un yeni DLC'si(indirilebilir içerik) Liars and Cheats için tanıtım videosunu yayınladı.
 
     Vahşi batı atmosferini çok iyi yansıtan ve otoritelerden iyi puanlar kapmayı başaran Red Dead Redemption'un yeni DLC'si Liars and Cheats'in bu videosunda, oyuna gelecek yeni multiplayer modlarının ve yeni oyun içi eklentilerin tanıtımı yapılmış.
 
     Oyuna bu DLC ile gelecek olan online poker ve at yarışı modunun harika gözüktüğünü söylemeliyim. Ayrıca yeni multiplayer savaş modu Stronghold'un da oyunun eğlencesine eğlence katacağı kesin.
 
      21 Eylül'de Xbox 360 ve Playstation 3 için yayınlanacak ve $9,99/800 Microsoft puanından satışa çıkacak olan Red Dead Redemption: Liars and Cheats'in videosunu, aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler