RE: Revelations HD'nin Senaryo Modunda Co-op Yok

Oyunun HD sürümü daha iyi grafiklere sahip olacak
08.02.2013 22:05 Alkan Adakaner


    İlk olarak Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Resident Evil: Revelations'ın HD sürümü ise PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Wii U için duyurulmuştu. 24 Mayıs'ta piyasaya çıkacak oyunun HD sürümüne bir çok yenilik getirecek olan Capcom, senaryo moduna ise co-op desteği getirmeyeceğini açıkladı.
 
    Açıklamalara göre Raid modunu co-op olarak oynama şansımız olacak, ama senaryo modunda bize eşlik edecek karakter yapay zeka tarafından kontrol edilecekmiş. O nedenle co-op mod beklentisine kapılmamıza gerek yok.
 
    Yeni düşmanlar, yenilenmiş bölüm tasarımları ve grafikler ile karşımıza çıkacak oyun Resident Evil serisinde özlediğimiz korku unsurlarını sunacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler