RE: Revelations, Infernal Modu Tanıtım Videosu

05.03.2013 10:45 Talha Aynacı

 
   Capcom'un büyük ekrana aktarmak için çalışmalarına devam ettiği Resident Evil: Revelations için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda, Nintendo 3DS sürümünde yer almayan zorluk derecesi Infernal tanıtılmış. 

   Orjinal sürümünden farklı olması için düşman ve cephane gibi detayları farklı alanlara konuşlandıran yapımcılar, böylece oyunu daha önce oynamış olanlar için de değişik bir ilerleyiş sunuyor.

   Resident Evil: Revelations için ufak bir detay daha bildirelim size. Resident Evil 4, 5 ve 6'da olduğu gibi RE: Revelations'da öldürdüğünüz mahlukların üstünden mermi düşmüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler