RE: Revelations, Konsol - 3DS Kıyaslama Videosu

04.03.2013 10:41 Talha Aynacı

 
   Son dönemde çıkan Resident Evil oyunlarına bakıldığından Resident Evil: Revelations'ı ayrı bir kefeye koymak lazım. Popüler kültüre ayak uydurarak shooter olmak için can atan ana senaryo oyunlarına nispeten Revelations aksiyon ve gerilim unsurlarını yenilikçi oynanış yapısı altında başarılı bir atmosferde buluşturmayı başarmıştı.
 
   Görsel anlamda Nintendo 3DS için son derece başarılı bir iş çıkaran yapımın konsol versiyonlarıyla kıyaslamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Not: Yayınlanan bu kıyaslanan videosu hangi versiyonun daha iyi olduğunu ortaya koymak adına değil, HD versiyonunda yapılan iyileştirmeler oyunculara göstermek içindir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler