RE: Revelations'ın Çıkış Tarihi ve Kapak Tasarımı

Oyunun hikayesi seri için oldukça önemli.
04.10.2011 18:15 Ersin Kılıç


     Büyük bir kargo gemisinde zombiler ile köşe kapmaca oynayacağımız Resident Evil: Revelations için nihayet resmi bir çıkış tarihi verildi.
 
     Resident Evil: The Mercenaries 3DS içerisinde yer alan demosu ile oyunculardan beğeni kazanan RE: Revelations'un Kuzey Amerika'da 7 Şubat'ta çıkacağı Capcom tarafından açıklandı. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı. Muhtemelen benzer dönemde çıkacak olan oyunun Avrupa çıkış tarihi de yakında açıklanacaktır.
 
     Anlaşılan Nintendo 3DS sahipleri hit oyunlar için biraz daha dişlerini sıkacak. Neyse ki Mario oyunları önümüzdeki dönemi kurtarabilir. Oyunun yayınlanan kapak tasarımına da aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler