RE: Revelations'ın Japonya Resmi Sitesi Açıldı

Jill ve yeni partneri Parker.
19.06.2011 14:06 Ersin Kılıç


     Türünün en iyilerinden birisi olan fakat son oyunları ile çekirdek oyuncularından büyük tepkiler alan Resident Evil serisinin yeni oyunu Revelations'un Japonya resmi internet sitesi açıldı.
 
     Nintendo 3DS'e çıkacak olan ve gerek grafikleriyle gerekse de atosferi ile merakla beklenen Resident Evil: Revelations'un resmi sitesinde oyuna ait bilgilere de yer verilmiş. Öncelikle sitenin ana temasında Jill Valentine ve hemen arkasında ise yeni partneri Parker Luciani'yi görüyoruz.

     BSAA adlı bir bioterörizm organizasyonunda yer aldığı belirtilen Lucaini'yi muhtemelen oyunda yönetme şansını yakalayacağız. Kayıp olan Chris Redfield'i bulmak üzere büyük bir kargo gemisine sızacağımız oyunun resmi stesinde ayrıca FPS ve TPS kamerası ile oynanabileceği ve gizli eşyaları bulmak için "bio scanner" adlı yeni bir sistem kullanacağımız da belirtilmiş.

     Oyunun Japonya sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler