RE: Revelations'tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu

12.06.2011 05:04 Ersin Kılıç


     Resident Evil serisinin Nintendo 3DS için özel olarak geliştirilen son halkası Resident: Evil Revelations için 10 dakikadan daha uzun süren bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen E3 2011 fuarından çekilen bu oynanış videosunda oyunun ara sahnelerinden oynanış elementlerine kadar bir çok sahneye yer verilmiş. Oyunun E3 demosundan çekilen bu videoda oyunun dokunmatik ekranı nasıl kullandığını da görüyoruz.
 
     Örneğin oyunda açmanız gereken bir kapı ve bu kapının yanında da elektronik bir sistem bulunuyor. Dokunmatik ekran sayesinde öncelikle bu sistemi koruyan kapağın videolarını açıyor ve kapaktan kurtuluyoruz. Daha sonra ise noktaları birleştirerek kapının açımasını sağlıyoruz. Anlaşılan oyun grafikleri ve klasik yapısı dışında dokunmatik ekran özellikleriyle de renkli bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
      Resident Evil 5'ten sonrasını konu edinecek olan oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler