RE: Revelations'tan 5 Dakikalık Hikaye Videosu

Revelations korku dolu bir Resident Evil isteyenlere göre
23.01.2012 11:05 Alkan Adakaner

 
      Resident Evil: Revelations sadece 3DS sahiplerini değil, genel olarak bütün Resident Evil hayranlarının merakla beklediği bir oyun. Serinin ana oyunlarından birisi olan Revelations, Resident Evil 6'nın açıklanmasından sonra serinin yüksek korku öğelerine sahip olarak çıkacak tek oyunu olacağını kanıtladı diyebiliriz.
 
      Capcom bir süre önce demosunu yayınladığı oyunun yeni bir hikaye videosunu da sundu. Bu videoda Terragrigia adlı dev şehrin 2004 yılında tamamen yok olduğunu görüyoruz. Karakterlerimiz daha sonra ise bir gemide maceralarına devam ediyorlar.
 
      Capcom'dan Seth Killian'ın açıklamasına göre ise Revelations'ın konsept tasarımı yapıldığı sırada oyunun yüzen bir köşkte geçmesi (Terragrigia değil) düşünülüyormuş. Daha sonra ise Capcom Amerika bu fikri beğenmemiş ve Japon ekibe bunun değiştirilmesini önermiş ve öneri kabul edilmiş. Böylece oyunun o bölümünün terk edilmiş bir gemide geçmesine karar verilmiş.
 
      Aşağıda oyunun 5 dakikalık yeni videosunu izleyebilirsiniz. Korku unsurlarının bol olduğu bir Resident Evil isteyenler bu oyunu yakından izlemeliler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler