Ratchet & Clank Serisi de HD Yolunda

10.05.2012 15:20 Beril Sergün

 
     Geçtiğimiz Mart ayında HD Koleksiyonları kervanına katılmaya karar veren oyunlar arasında Ratchet&Clank'te vardı. Kuzey Amerika'daki çıkış tarihi Sonbahar olarak netleştirilen oyun bu kez 1080p değerinde görseller, 3D Desteği ve Platinium Trophy ek özellikleriyle gelecek. 
 
     Sessizliğini bozan Sony tarafından Japonya çıkışı da doğrulanan oyun Japonya'da bu kez garip bir isimle piyasaya sürülecek. Oyunun Japonya'daki yeni adı "Ratchet&Clank 1+2+3 Galaxy Strongest Gorgeous Pack", yani "Ratchet&Clank 1+2+3 Galaksi En Güçlü ve Harika Paketi".
 
     Bunun yanında satış fiyatında oldukça fazla indirime gidilen oyunun istenilirse paket yerine her bir seriyi teker teker alınabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler