Reach İçin Hala Umut Var

26.08.2010 18:01 Ersin Kılıç


 
     Halo: Reach için tam anlamıyla nefesler tutulmuş durumda. Diğer Halo oyunlarında olduğu gibi oyunun reklam çalışmalarına oldukça özen gösteren Microsoft, bu tanıtım dizisinden de anlının akıyla çıkacağa benziyor.
 
     Halo: ODST ile Live Action videolara çok daha fazla önem veren firma, Reach ile bu tarz tanıtımlarına da devam ediyor. Şimdiye kadar Halo: Reach için bir çok live action tanıtım videosu geldi fakat şunu kesinlikle söylemeliyim ki bu video içerlerinden en etkileyici olanı.
 
     Videoda Reach'in çoktan baskına uğradığını görüyoruz. Elinde bir bomba taşıyan askerin üzerine yoğunlaşan bu videoda, daha çok oyunun etkileyiciliğine ve diğer videolarda olduğu gibi "Reach'i hatırlayın" temasına dikkat çekilmiş. Bildiğiniz gibi hikayenin en merak edilen noktalarından biri olan Reach'in düşüşüne şahit olacağımız Halo: Reach, 14 Eylül'de çıkışını yapacak.
 
     Lafı daha fazla uzatmadan "Deliver Hope" adlı videoya geçelim. Oyunun bu etkileyici videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Dk önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Dk önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 35 Dk önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 44 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler