Red Bull Home Ground Geri Dönüyor!

27.09.2024 15:22 Hamit Can Sayılgan

 
  
     Dünyanın en büyük sezon arası VALORANT turnuvalarından biri olan Red Bull Home Ground, heyecan dolu bir turnuvayla bu yıl da geri dönüyor! Geçtiğimiz yıl Taksim Grand Pera Emek Sahnesi’nde unutulmaz anlara sahne olan turnuva, bu sefer ülkemizin en iyi VALORANT takımlarını bir araya getirecek. Turnuvanın finali, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine İstanbul’un en ikonik mekanlarından birinde gerçekleşecek. Eşsiz bir rekabet heyecanı yaşanacak olan Türkiye finalini kazanan takım, Berlin’de düzenlenecek olan büyük finale katılma hakkı kazanacak.
 
     Ülkemizin en büyük 8 VALORANT takımı ve açık elemelerden gelen 2 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği turnuva, 5-6 Ekim ve 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek açık elemelerde 19-20 Ekim’de yapılacak grup aşamalarında profesyonel VALORANT takımlarının karşısına çıkacak takımlar belirlenecek.
 
     Türkiye finali sonrası dünya finali ise 22- 23 Kasım tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşecek. İstanbul’un kalbinde düzenlenecek Türkiye Finali’ne bu yıl, Red Bull Oyuncusu Ferit “wtcN” Karakaya, Red Bull Home Ground turnuvasını kendi kanallarından canlı yayınlayacak. Ayrıca, turnuva Red Bull Gamerszon ve Red Bull Türkiye Twitch kanallarından canlı yayınlanacak. Açık elemelerin kayıtları redbull.com/homeground üzerinden yapılabiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 3 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler