Red Dead Redemption DLC'sine Çıkış Trailer'ı

06.08.2010 17:38 Levent Polater


    Red Dead Redemption dünyasının yeni eklenti paketi 10 Ağustos'da Online dükkanlardaki yerini alıyor.  İçinde 9 yeni bölge, orjinal oyun olan Red Dead Revolver'dan 8 karakter ve savaş baltası içerecek olan yeni "Legends and Killers" DLC'si (İndirilebilir İçerik) çok çekici görünüyor.
 
    Çıkışına az bir süre kalan bu eklenti paketi için Rockstar, bugün hoş bir trailer yayınladı. PS3 ve Xbox 360 için $9.99/800 MS Puanına satılacak olan bu güzel pakette açabileceğiniz yeni Trophy ve Achievement'lar da olacak. 
 
    Atınıza tekrar binin, henüz eğlence bitmedi... Red Dead Redemption'da Multiplayer artık eskisinden daha heyecanlı olacak gibi görünüyor. Yeni trailer'a aşağıdan göz atabilirsiniz. (İzlemek için doğum tarihi girilmesi gerekmektedir)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler