Red Dead Redemption'da Böyle Şeyler Yapmayın

19.05.2010 11:32 Alkan Adakaner


     Red Dead Redemption'ın dev dünyasında istediğimizi yapma şansına sahibiz, ama bunun bazı sonuçlarının olduğunu daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Oyunda istersek kötü  istersek de yardımsever birisi olabiliyoruz. Ben iyi birisi olmaktan yana olsam da herkes aynı düşüncede değil tabi. 
 
     Aşağıdaki videoda ana karakterimiz John Marshton'ın bir bayanı raylara bağladığını ve trenin de raylara bağlı kişiyi parçalara ayırdığına tanık oluyoruz. İşin ilgiç yanı ise bunun sonucunda bir Achievement'in açılmış olması.
 
     İçinizden bazılarının bu video sonrası birisini yakalayıp rayların üzerine bırakacağını hepimiz biliyoruz. O nedenle şimdiden sizi kınıyorum arkadaşlar :)





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler