Resident Evil 4 Remake'te silahlar parayla daha hızlı yükseltiliyor

09.04.2023 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünde artık silahları daha hızlı yükseltmek mümkün. Tabi bunun için ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde ücretsiz DLC (The Mercenaries)  ile beraber eklenen bu sistem sayesinde belli bir ücret ödeyerek silahlarınızı daha hızlı yükseltebiliyor ve oyunda kısa sürede güçlü hale gelebiliyorsunuz.
 
Yükseltme biletleri oyuna dahil edildi
 
 
 
Oyun içerisinde silahları hızlı bir şekilde yükseltmek için geliştirici ekip çeşitli yükseltme biletleri ekledi. Farklı farklı yükseltme biletlerinin yer aldığı bu sistem sayesinde her bir bileti 3 dolarlık bir fiyata satın alabiliyorsunuz. Çoklu paketlerin fiyatı ise 7-10 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.
 
Bu paketleri satın almakla beraber silahın seviyesi ne olursa olsun herhangi bir zamanda bir silahı yükseltebiliyorsunuz. Eğer oyundaki tüm silahları yükseltmek isterseniz bunun toplam fiyatı 55,89 dolar olacak yani toplamda 23 yükseltme bileti satın almanız gerekecek.
 
Resident Evil 4 Remake şu anda birçok platformda mevcut. Oyunun Steam (PC) fiyatı 887,29 TL, Playstation store (PS4 - PS5) fiyatı 699,00 TL, Microsoft store (Xbox Series X|S) fiyatı ise 657,53 TL.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler