Resident Evil: Infinite Darkness Animasyonundan 2 Yeni Görsel Yayınlandı

27.10.2020 20:27 Özgür Eroğlu

Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın yeni animasyon serisi geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve kısa bir video paylaşılmıştı. 
 
Geçtiğimiz saatlerde de diziden iki yeni görsel yayınlandı. Görsellerde dizinin ana karakterlerini yakında görebiliyoruz, yani Leon Kennedy ve Claire Redfield'ı. Görseller bir animeden ziyade sanki bir oyundan alınmış gibi.
 
Resident Evil: Infinite Darkness animasyonunun 2021 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor. Şu an için daha fazla detay ne yazık ki bilinmiyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Infinite Darkness Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Netflix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler