Resident Evil Revelations Daha Pahalı Olacak

Resident Evil: Revelations'ta co-op modun bulunacak olması sevindirici
02.11.2011 09:33 Alkan Adakaner

 
     Nintendo 3DS oyunları bildiğiniz gibi  yurt dışında genellikle 40 dolara satılıyor. Oyunların niteliğine göre fiyatlar değişse de üst sınır 40 dolara olarak belirlenmiştir. Buna rağmen Resident Evil: Revelations 50 dolara satılacak.
 
      Neden 10 dolar daha fazla vermemiz gerektiği konusunda Capcom yetkililerinin yaptığı açıklama da aslında akla yatkın geliyor. Harika bir şekilde 3D olarak sunulan 20 saatlik oynanabilirlik ve ara sahnelerle gerçek bir konsol deneyimi sunan oyun, co-op macera sunan RAID modu ve 4GB'lık kartuşa sığacak olması nedeniyle diğer oyunlardan daha pahalı.
 
     Sizi bilmem ama Capcom'un bu açıklamaları bana yeterince geçerli göründü. 3DS'in belki de en iyi grafikli oyunu olacak olan Resident Evil: Revelations uzun senaryosu ve çeşitli oyun modları ile 50 doları hak edecek gibi görünüyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler