Resident Evil: Revelations Gerçek Bir Korku Oyunu

Dar ve karanlık koridorlar umarız eski günlere dönüşün müjdesidir.
09.01.2011 09:05 Alkan Adakaner


    Resident Evil serisini ilk oyunlarından beri takip edenler serinin bir aksiyon oyununa dönüşmesinden şikayetçiler. Resident Evil: Zero, 1,2,3 ve Code Veronica gibi oyunlar tam anlamıyla korkuyu yaşatırken Resident Evil 4 ile başlayan değişim serinin eski hayranlarını bu oyundan soğutmuştu.
 
     Şimdi ise Capcom, Resident Evil'ı eski günlerine döndürmek için yeni bir oyun geliştiriyor. Bu oyun 3DS için hazırlanan Resident Evil: Revelations. Gelen bilgilere ve ekran görüntülerine baktığımızda bu oyunda Resident Evil 5'teki gibi zombi sürüleri ile uğraşmayacağız. Eskisi gibi yine az mermi ve az sayıda korkutucu zombiyle mücadele edeceğiz. Yani bir Hollywood filmi değil, hayatta kalma-korku öğelerinin ağırlıkta olduğu bir oyun karşımızda olacak.
 
     Capcom'un Nintendo World etkinliğindeki sunumundan gelen aşağıdaki fotoğraflar da bunun kanıtı gibi görünüyor. Dar ve karanlık koridorlar, ürkütücü bir atmosfer Resident Evil: Revelations'ta bizi bekliyor. Aşağıdaki görüntüler size de (tam olarak olmasa da) eski Resident Evil oyunlarındaki atmosferi hissettirecektir.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler