Resident Evil: Revelations HD Çok Farklı Olacak

Resident Evil: Revelations korku unsurlarını serinin hayranlarına tekrar yaşatacak
23.01.2013 10:01 Alkan Adakaner


    İlk olarak Nintendo 3DS için hazırlanan Resident Evil: Revelations'ın yepyeni içerikler ve gelişmiş grafiklerle PC, Xbox 360, Wii U ve Playstation 3 için piyasaya çıkacağını açıklayan Capcom oyun hakkında ayrıntılı bilgiler de verdi.
 
    Açıklamalara göre karşımıza basit bir uyarlama çıkmayacak. Oyunun 3DS sürümü ile HD sürümleri arasında büyük fark olacak. Grafiksel olarak 3DS sürümünden daha iyi görünecek oyunun HD sürümü içeriksel yönden de farklılıklar içerecek.
 
     Oyunun HD sürümünde mekanlar tasarımsal olarak da değiştirilmiş ve orijinal sürümdeki mekanları oldukça az anımsatıyorlar. Koridorlar kan izleri ile doluyken, oyuna yeni yaratıklar da eklenmiş. Ayrıca 3DS sürümündeki yaratıklar HD sürümde farklı yerlerde karşımıza çıkacaklar.
 
     Ayrıca oyuncular Raid Mode'ta kazandıkları silahları satma şansına da sahip olacaklar. Ayrıca oyunda yeni bir karakter de boy gösterecek. Dünkü videoda Hunk'ın varlığı onaylanmıştı. Karşımıza dolu dolu bir oyunun çıkacağını söyleyebiliriz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler