Resident Evil: Revelations Oynanış Videosu

Resident Evil: Revelations grafiksel olarak 3DS'in en iyisi olacak gibi görünüyor
10.01.2011 11:05 Alkan Adakaner


    Nintendo 3DS'in görsel gücünü en iyi temsil eden oyunların başında Resident Evil: Revelations geliyor. Oyunun şu ana kadar yayınlanan videoları gerçekten etkileyici.
 
     Japonya'daki Nintendo World etkinliğinde Resident Evil: Revelations'a ait sunum sırasında yapımcılar oyunu oynadı. Oyunun atmosferinin beklediğimiz gibi gerçekten korkutucu olarak tasarlandığını görüyoruz.
 
    Karanlık koridorlar ve ses efektleri etkileyici. Hedef alırken FPS görünümüne geçiyoruz ve fps görünümünde hareket etme şansımız da var. Belki Revelations, serinin klasik oyunları gibi korkutucu olmayacak, ama en azından aksiyondan korkuya dönüşü görmek güzel.

[DHVIDEO=2122]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler