Resident Evil: Revelations PC için de Gelebilir

Resident Evil: Revelations'ın 3DS'teki grafikleri oldukça iyiydi
22.12.2012 10:21 Alkan Adakaner


       Resident Evil: Revelations'ın Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkabileceğini Güney Kore Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nun listelemesinde öğrenmiştik. Aslında oyunun konsollara geldiğinden pek şüphemiz yok, ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
 
     Oyunun konsol sürümleri bir yana PC sürümüyle bile karşılaşabiliriz. Resident Evil 6'yı geç de olsa PC platformuna çıkaracak olan Capcom'un başkan yardımcısı Christian Svensson kendisinin büyük bir PC fanı olduğunu, Resident Evil: Revelations'ın da PC için çıkmasının hayal olmadığını belirtti.

     Resident Evil serisinin korku unsurlarını başarılı bir şekilde yansıtan Resident Evil: Revelations, Capcom'un Resident Evil 6'da yaşadığı hayal kırıklığından sonra serinin hayranları için biçilmiş kaftan olarak görülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler