Resident Evil: Revelations PS3 ve Xbox 360 Yolunda

Resident Evil Revelations grafikleri ile 3DS'in belki de en iyi oyunlarından biriydi
23.11.2012 09:58 Alkan Adakaner


     Güney Kore Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nu oyun dünyasını çok yakından takip edenler mutlaka duymuştur. Bu kuruluşta henüz resmi duyurular yapılmadan bazı oyunların isimleri beliriyor ve bir süre sonra da bunlar gerçekleşiyor.
 
     Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirilen Resident Evil: Revelations da  Güney Kore Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nda ortaya çıktı. Bu kuruluş oyunu Playstation 3 ve Xbox 360 için listeledi. 3DS'te büyük beğeni toplayan oyun anlaşılan HD konsollarda da boy gösterecek.

       Korku öğelerinin yüksek tutulduğu ve Resident Evil 6'nın aksine zombilerle karate yapmadığımız, zombilerin otomatik tüfekler kullanmadığı oyun serinin eski hayranlarına hitap ediyor. Eğer bu oyun HD konsollara gelirse büyük ilgi görebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler