Resident Evil: Revelations Sadece Tek Kişilik

Resident Evil'da aradığınız Survival Horror hissini bu oyunda bulabilirsiniz.
13.06.2011 13:06 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz E3 fuarında Resident Evil: Revelations için yeni bir oynanabilir karakter olan Parker Luciani'nin bulunacağı duyurulmuştu. Bu da akıllara 3DS'in Wi-fi bağlantısı ile gerçekleştirilecek bir Co-op modunun bulunabileceğini getirmişti. Fakat Capcom, oyunda Co-op modunun bulunmadığını doğruladı.
 
     Revelations'ı sadece tek başınıza oynayabileceksiniz. Yapımcı Masachika Kawata, oyunun korku ve gerilim atmosferini yaratmak için tek başınıza oynamanız gerektiğini düşünüyor. Bu nedenle bu sefer sadece tek kişilik oynanışa odaklanmışlar. Oyunun tamamiyle yeni ve tam bir hikaye sahip olduğu da belirtiliyor.
 
     Eğer diğer oyuncular ile oynamayı istiyorsanız Resident Evil 4 ve Resident Evil 5'in hikayeleri arasında geçen ve aynı kontrollere sahip olacak Resident Evil: Mercenaries 3D'yi tercih etmeniz gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler