Resident Evil: Revelations'da Türk Teröristler

17.03.2012 01:35 Samet Konuksal


     Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirilen Resident Evil oyunu Revelations, geçtiğimiz Ocak ayında çıkmış ve beğenilmişti. Ancak Resident Evil: Revelations'da gözden kaçan bir nokta var, o da Nintendocu.com aracılığıyla bizlere ulaştı.
 
     Sitede yapılan haberde belirtilene göre oyundaki Veltro adlı terör örgütünün üyelerinden bazıları Türk, en azından Türkçe isimlere sahip. Oyunun bir bölümünde yemek masası üstüne konulan cesetlerden alınan bilgilerde Cafer Tokush(Tokuş), Ekrem Ataizi ve Hashim(Haşim) Kadar isimlerine rastlıyoruz.
 
     Görüntülerin alındığı bu bölümde teröristlerle ilgili belirtilen cümlelerde "Veltro davası için kendini feda etmiş bir şehit", "Onun kuvvetli bir iradesi vardı. Nerdeyse mutasyonu ile başedebilmişti." ve "Ben artık ben olmasam da daima davamız için mücadele edeceğim" sözleri yer alıyor. 

     Oldukça ilginç gözüken konuyla ilgili yorumlarınızı merakla bekliyoruz. 
 
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler