Resident Evil Revelations'ın Raid Mode Ayrıntıları

Clive R. O’Brian oldukça deneyimli bir kişi
01.12.2011 09:30 Alkan Adakaner

     Nintendo 3DS'e özel olarak hazırlanan Resident Evil: Revelations'ın "Raid Mode"una ait yeni bilgiler ve görüntüler yayınlandı. Ana senaryoyu bitirdikten sonra açılacak bir co-op mod olan "Raid Mode" için 5 karakter duyuruldu. Bu karakterler ve haklarındaki bilgiler şöyle:
 
* Clive R. O’Brian = Bir BSAA yöneticisi ve güçlü iradeye sahip bir kumandan. Kendisi aynı zamanda Jill, Parker, Chris ve Jessica'nın operasyonlarını yönetiyor.
* Morgan Lansdale =  FBC'nin lideri. Bazen küstahça hareketleri ile çevresindekileri sinir ediyor.
* Raymond Vester = Kimin için çalıştığı bilinmeyen gizemli bir adam. Jill ve Parker'la terkedilmiş gemide karşılaşan Vester'ın görevi tam olarak bilinmiyor.
* Jessica = BSAA'da Chris Redfield'ın ortağı olan karakterimiz dürbünlü tüfeği ile arkamızı kollamak için oldukça yararlı.
* Parker = Jill'in inatçı ve uzlaşmaz ortağı. Daha önce organizasyondan ayrılmasına rağmen şimdi bu oyundaki ana amacımız için BSAA'da görev yapıyor.
 
    Aşağıda bu karakterlere ait görüntüleri bulabilirsiniz. Bu arada grafikler gerçekten de harika görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler