Resident Evil: Revelations'ın Yeni Reklam Videosu

Revelations, Capcom'un büyük emek verdiği bir oyun
19.12.2011 16:41 Alkan Adakaner

     Capcom'un Nintendo 3DS'e özel olarak hazırladığı Resident Evil: Revelations'ın yeni reklam videosu yayınlandı. İngiltere için hazırlanan bu videoda korku unsurlarının yanı sıra aksiyon dolu sahneler dikkatimizi çekiyor.
 
     Geliştirici firmanın üzerinde önemle durduğu Resident Evil: Revelations'ın konusu serinin ana hikayesi ile bağlantılı. Yani bir yan oyun oynamayacağız. Oyunda Jill Valentine ve Chris Redfield gibi serinin hayranlarının yakından tanıdığı isimler de yer alacak.
 
     Oldukça uzun bir senaryo modu sunacağını söyleyen Capcom ayrıca oyunu bitirdikten sonra açılacak "Raid Mode" ile oyunculara farklı bir senaryoya sahip olan co-op deneyimi sunacak.  Yeni tanıtım reklamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler