Resident Evil: Revelations'tan Harika Görseller

16.08.2011 11:26 Alkan Adakaner


    3DS'in grafiksel kapasitesi bazı oyuncular tarafından eleştiriliyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de bazı firmaların gerçekten de oldukça kötü grafiklere sahip oyunlar çıkarması-çıkaracak olması diyebiliriz.
 
    Capcom ise bu konuda geliştirici firmaları daha önce eleştirmişti ve tembel olmayıp 3DS'in gücünü kullanan oyunlar geliştirmelerini söylemişti. Resident Evil: Revelations'a baktığımızda bu eleştirinin haklı olduğunu bir kez daha anlıyoruz.
 
     Oyunun yeni görüntüleri harika grafiklerle karşılaşacağımızı bir kez daha gösteriyor. Daha önce sanatsal çalışma görüntülerinde görme şansı yakaladığımız "karlı tepe" bölümü ilk defa oyun içi görsellerle karşımıza çıkıyor.
 
     2012 yılında 3DS'e özel olarak piyasaya çıkacak olan oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler