Resident Evil: Revelations'tan Yeni Görseller

Görsel yönden bir şikayetimizin olacağını sanmıyorum
02.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'in görsel gücünü en iyi kullanan firma hiç kuşkusuz Capcom ve Resident Evil: Revelations'a ne zaman baksak bunu daha iyi anlıyoruz. Gelecek yılın başında 3DS'e özel olarak piyasaya çıkacak oyunun yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    2005 yılında Resident Evil 4 ve Resident Evil 5'in arasındaki zaman diliminde geçen oyunda serinin ilk oyununun kahramanları Jill Valentine ve Chris Redfield'ı yöneteceğiz. Bioterrorism Security Assessment Alliance'ın (BSAA) kuruluşundan kısa bir süre sonraki olaylara tanık olacağız.
 
     Bu görevde Chris'e Jessica adlı ortağı yardım edecekken Jill'in yardımcısı ise Parker Luciani olacak. Batma tehlikesi olan bir gemiden karlı tepelere kadar sürecek maceramız oldukça zorlu olacak gibi görünüyor. Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.  Yine oldukça kaliteli görünüyorlar.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler