Rock Band 3'e John Lennon Albümü Eklenecek

26.10.2010 11:26 Ersin Kılıç


 
     Rock Band serisi yeni indirilebilir içerik haberleri ile müzik kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. The Doors ve Bon Jovi gibi sanatçıların şarkılarından sonra John Lennon'un "Imagine" albümünün de Rock Band kütüphanesine ekleneceği açıklandı.
 
     "Imagine" indirilebilir içeriği için fiyat veya çıkış tarihi ise henüz verilmiş değil. Rock Band 3'ün Cuma günü PS3, Xbox 360, Wii ve DS için rafları süsleyeceğini de hatırlatalım.
 
     The Beatles grubunun efsanelerinden biri olan ve geçtiğimiz günlerde 70. yaş günü kutlanan John Lennon, 1980 yılında hayata gözlerini yummuştu. Sanatçının aynı adı taşıyan şarkısını aşağıdaki oynatıcıdan dinleyebilirsiniz. (Youtube videosudur.)
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler