Rock Band 3'ün Amerika Çıkış Tarihi Açıklandı

20.07.2010 10:13 Alkan Adakaner


 
     Müzik oyunları denince Guitar Hero ile birlikte akla gelen ilk isim olan Rock Band'in 3. oyunuyla bu yıl içinde piyasaya çıkacağı daha önce açıklanmıştı. Harmonix ve MTV Games şimdi de oyunun kesin çıkış tarihini açıkladı.

     Bir ertelenme yaşanmazsa Rock Band 3 Amerika'da 26 Ekim'de piyasaya çıkacak. Yani geliştirici ve yayıncı firma tatil sezonu öncesi yaşanan satış çılgınlığını kaçırmak istemiyor. Basın açıklamasında duyurulan tarih ile birlikte çeşitli mağazaların oyun için yapacakları kampanyalar da ortaya çıktı.

     Amerikalı perakendeci Gamestop önsipariş yapanlara indirilebilir içerik sunmaya hazırlanırken Amazon ise PS3, 360 ve Wii versiyonları için "oyun içinde kullanılabilecek" bir gitar verecek. PS3 ve Xbox 360 kullanıcıları aynı zamanda Amazon'dan gelecekteki oyun alımlarında %10'luk bir indirim kazanacaklar.

     Wal-Mart'tan PS3, Xbox 360 ve Wii versiyonunu önsipariş yapanlar ise 10 dolarlık bir hediye çekine sahip olacaklar.
 
      Amerika'da bu çıkış tarihi ve kampanyalar geçerli olacakken Avrupa için ise bir açıklama yapılmadı, ama Rock Band 3'ün Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'da aynı tarihlerde çıkacağı bazı kaynaklar tarafından belirtilmişti.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler