Sega: Alpha Protocol 2 Yapılmayacak

06.07.2010 18:37 Alkan Adakaner


 
      Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Alpha Protocol büyük beklenti olmasına rağmen çoğu oyun otoritesinden yüksek not alamamıştı. Bu notlar oyunun satışlarına da yansıyınca yayıncı Sega 2. oyunu düşünmediğini açıkladı.
 
      Sega'nın Batı'daki en büyük sorumlusu Mike Hayes "Ticari olarak konuşalım, oyun beklediğimiz kadar satmadı, bu nedenle devamını düşünmüyoruz." sözleriyle Alpha Protocol 2'yi düşünmediklerini söyledi.
 
     Modern zamanda geçen ilk aksiyon-casusluk rpg oyunu Alpha Protocol güçlü karakterleri ve diyalog sistemi ile dikkat çekmişti, fakat oyundaki buglar ve grafiksel kalitenin yüksek olmaması oyuncuları soğutan etkenler arasında görülebilir.
 
      Alpha Protocol'ın geliştiricisi Obsidian Entertainment şu sıralar Fallout: New Vegas'ı geliştiriyor ve nasıl bir performans sergileyecekleri merak ediliyor.

kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 56 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler