Sekiz Kuyruklu Onaylandı

08.08.2010 14:19 Ersin Kılıç


     Anime severlerin büyük bir merakla beklediği Naruto Ultimate Ninja Storm 2 için yeni karakter detayları gelmeye devam ediyor.
 
     Japonya'nın ünlü dergilerinden Shounen Jump'un son sayısında Naruto Ultimate Ninja Storm 2 için yeni bir karakter daha gözüktü. Bu karakter ise animeyi takip edenlerin favori karakterlerinden biri olan Killer Bee yani Sekiz kuyruklu.
 
     Seriyi yakından takip edenler hikayede Jinchuruiki'lerin ne denli önemli yeri olduğunu biliyordur. Kuyruklular arasındaki hatta serideki en renkli karakterlerden biri olan Killer Bee'yi oyunda kontrol etme şansına erişeceğiz. Ayrıca bu karakterin kuyruklu hali de oyunda kendine yer edinecek. Yani dört kuyruklu Kyubi Naruto gibi bu karakterinde ikinci bir formu bulunacak. İlgili dergi sayfasına aşağıdan göz atabilirsiniz. Dergi sayfasında sol tarafta üstte Killer Bee'nin ilk formu, alt tarafta ise kuyruklu formu gözüküyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler