Sims Medieval: Collector's Edition Avrupa Yolunda

Oyunun Ortaçağ atmosferini başarıyla hissettirmesini bekliyoruz
12.02.2011 09:31 Alkan Adakaner


      Electronic Arts'ın PC ve Mac platformları için hazırladığı The Sims: Medieval'ın Collector's Edition sürümü Avrupa için duyuruldu. Oyunun bu sürümünde doğal olarak extra içerikler bulunacak.
  
       Şu an Amazon UK 'de Limited Edition adıyla satışa çıkan pakette sanat kitabı, krallığın haritası, diğer bonus eşyaların yanı sıra bu sürümün sahipleri fazladan indirilebilir içeriğe (bir kod sayesinde indireceğiz) sahip olacaklar.
 
       Yayınlanan videoları ile Ortaçağ atmosferini oldukça iyi hissettireceği izlenimi veren ve başarılı olacağını umduğumuz oyun 25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims Medieval Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 2 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 3 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 7 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler