Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak

26.05.2024 19:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya korsan temalı aksiyon macera oyunu Skull and Bones için yeni bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlik kapsamında oyun 30 Mayıs ile 6 Haziran tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu tarihler arasında dilediğiniz gibi oyunu oynayabilecek ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebileceksiniz.
 
Skull and Bones'un ikinci sezonu başlıyor
 
 
 
Skull and Bones şu anda Epic Games platformunda indirimli bir şekilde 500 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor. Ancak belirtilen tarihte oyun tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor ve oyunu bedava bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bu süre zarfında herhangi bir içerik veya ilerleme sınırlaması yer almıyor.
 
Ücretsiz oyun sırasında kazandığınız ilerlemeler, devam etmeniz halinde tam oyuna aktarılabiliyor. Yani oyuna satın almaya karar verirseniz kaldığınız yerden devam edebilir ve hiçbir şekilde kazandıklarınız kaybolmuyor.
 
Ücretsiz hafta, ikinci sezonun çıkışından hemen sonra başlıyor. Yeni sezon kapsamında yeni düşmanlar, görevler, gemiler, silahlar, deniz canavarları, oyun modları, sınırlı süreli etkinlikler ve çok daha fazlası bizlere sunulmayı bekliyor.
 
 
 
Korsan temalı yapımda dikkat çekici deniz savaşları yer alıyor
 
Açık dünya içerisinde gezip tozabileceğimiz, farklı maceralara atılabileceğimiz ve en iyi şekilde kendimizi değerlendirebileceğimiz bu yapımda, tehlikeli sular içerisinde istediğimizi gerçekleştirebiliyor ve elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve bu deneyiminizi kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Kötü şöhretli bir elebaşı olmak için elinizden geleni yapmak durumunda kaldığınız bu yapımda, tehlikeli sular içerisinde ilerleyip geri gelebiliyor, farklı görevlere doğru adım atabiliyorsunuz. İsterseniz oyunu tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla beraber ekip oluşturarak oynayabiliyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi eğlenceli bir içeriğin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve her bir etkinlikle ve sezon içerikleriyle beraber de farklı kısımlarla karşı karşıya gelebiliyorsunuz.

Yapım içerisinde hem aksiyon hem de rol yapma öğeleri bulunuyor. Bu unsurlarla beraber hem karakterinize hem de diğer gemi içeriklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Ancak oyunda, bildiğiniz üzere karakter odaklı bir yapı bulunmuyor. Bunun yanı sıra sadece gemi odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu odakla beraber kendi geminizi geliştirebiliyor, geminizin her tarafında farklı geliştirmeler yapabiliyor, farklı şekillerde ilerleyebiliyoruz. Zırhlar üretebiliyor, eşi benzeri olmayan gemilerle beraber ön plana atılmaya çalışabiliyor ve elinizden geleni yapmaya koyularak burada farklı şekilde alabiliyorsunuz. Farklı zorlukların üstesinden gelebileceğiniz farklı bölgelere doğru ilerleyip gezip tozabileceğiniz, buralarda yer alan görevleri yerine getirebileceğiniz ve daha fazlasıyla beraber karşı karşıya kalabileceğiniz bu yapım, en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bir sistemi bünyesinde barındırıyor ve oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca her bir unsurla beraber karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
 

Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca kendi ustalığınızı sergilemeniz gerekiyor. Bu ustalıklarla beraber elbette farklı görevleri doğru adım atabiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyerek burada farklı düşmanlarla ve etkinliklerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Ek olarak burada yapacağınız hamlelerle beraber yeni görevleri adım atabiliyor ve her görev içerisinde farklı şekillerde yapabileceğiniz işler bulunuyor. Örneğin, bir görev aldıktan sonra burada elbette yok etme veya toplama görevine adım atmaya hazırlanabiliyorsunuz. Toplama görevleri oldukça basit bir şekilde karşımıza çıkarken, aynı zamanda toplama işlemini gerçekleştirirken sağdan soldan bazı düşmanların ve deniz canlılarının bizlere yaklaştığını görebiliyorsunuz. Bu düşmanları ortadan kaldırmak da tamamen sizin geminize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Bunun dışında yine düşmanları ortadan kaldırma görevleri gerçekten de zorlu bir yapıya bünyesinde barındırır ve burada zorlu yapı ile beraber gemilerinizi diğer gemilerle kapıştırmak durumunda kalıyorsunuz. Ek olarak gemi içerisinde birden fazla geliştirme yapabiliyor ve geminiz öncelikli küçük bir sandal halindeyken daha sonra savaş gemisine çevirme gibi farklı farklı geliştirmelerle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu geliştirmeleri yapmak için öncelikle temel görevleri tamamlamanız ve aynı zamanda temel konumlara ve kontrollere hakim olmanız gerekiyor. Bunları hakim olduktan sonra çeşitli görevleri adım atabiliyor, yavaş yavaş seviyeye atlayabiliyor, daha fazla etkinliğe katılarak hem yeni kaynakların hem de yeni içeriklere sahip olabilir ve daha fazla detay ile beraber de iç içe olabiliyorsunuz.

Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca ganimetler koklamaya çalışıyor, ittifaklar kurabiliyor ve heyecana deniz savaşlarına katılım sağlayabiliyorsunuz. Her sezon yeni mücadelelerle ve özelliklerle beraber yer alabildiğiniz bu yapımda sürükleyici bir dünyanın parçası olabiliyorsunuz. En değerli ganimetleri burada alabileceğiniz bu yapımda, bu ganimetlere sahip olmak için siz değil diğer oyuncuların da kapıştığını görebiliyorsunuz. Bunun dışında heyecanlı deniz savaşları içerisinde elbette hayatta kalmak gerçekten zorlu bir yapıya bünyesinde barındırıyor. Çünkü sağdan soldan gelen top mermileri ile beraber de kendinizi korumak durumunda kalıyorsunuz. Bu da oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca dikkat etmeniz gereken hususlar arasında bulunuyor.
 
Dikkat çekici içeriklerle beraber yer alabildiğiniz yapımında eşi benzeri olmayan gemiler üretebiliyorsunuz. Ancak bu gemileri üretmek için elbette belli başlı ganimetleri ve kaynaklara sahip olmanız gerekiyor. Bu gemileri ürettikten sonra diğer oyunculardan daha farklı bir şekilde oyundaki yerinizi alabiliyor ve bunlarla beraber tehlikeli sulara adım atabiliyorsunuz.
Öncelikle küçük bir sandal halinde ilerleyebildiğiniz yapımda elbette sandalı daha da büyütebiliyor, artık daha farklı ve daha fazla mürettebat üyesinin girip konuşlanabileceği bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Bu geliştirmeyi yapmak için çeşitli görevleri tamamlayabiliyor, etkinliklere katılabiliyor ve listenin en üst sıralarında yer almaya başlıyorsunuz.
 
 
 
Ek olarak burada yapacağınız hamlelerle beraber gidişatına yön verebiliyorsunuz. Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber kendinizi sürekli olarak geliştirmek durumunda kalıyor ve bu gelişiminize katkıda bulunmak için de farklı görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Küçük bir kayıktan büyük bir savaş gemisine doğru ilerleyebildiğiniz yapımda geminizi büyüttükten sonra sağa sola top yerleştirebileceğiniz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu topu yerleştirdikten sonra elbette ateş etme özelliği kazanabiliyor ve bu özellik sayesinde beraber de düşmanları ve düşman gemilerini ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde canlı servis yapısı yer alıyor. Bu servis yapısı ile beraber her sezon farklı ve yeni mücadeleler ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz ve oyunun sürekli olarak güncelleneceğini söyleyebiliyoruz. Yeni mücadeleler, yeni özellikler, yeni maceralar ve daha fazlasıyla beraber bize sunan yapım içerisinde sürükleyici bir dünyanın parçası olmaya hazırlanabiliyoruz. Bu yapı ile beraber elbette değerli ganimetleri elimize almaya çalışıyor, düşman ordularına karşı gelmeye başlıyoruz. Düşman ordularından kastımız elbette düşman gemileri olarak karşımıza çıkıyor ve düşman gemilerinin de aynı şekilde mürettebatı bulunuyor. Onları ortadan kaldırmak, düşman gemilerini batırmak ve daha fazlasıyla beraber kendimize ön plana atmak oldukça önemli ve zaten oyunun temelinde bu yatıyor. Bununla beraber de en iyi şekilde oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz.

Tüm bu detaylarla istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, kendi kendimize özelleştirebiliyor, diğer oyunculardan farklı olabiliyor ve elimizden geleni yaparak her türlü zorluğun üstesinden gelebiliyoruz.
 
Açık dünya temalı bu oyunda, tehlikeli sularda farklı maceralara atılıyor ve kendi yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Oyun, her oyuncuya özgün bir deneyim sunarak kişiselleştirme imkanı sağlıyor. İster tek başınıza, ister arkadaşlarınızla birlikte ekip oluşturarak oynuyorsunuz. Oyun boyunca çeşitli görevler, etkinlikler ve sezon içerikleriyle karşılaşarak eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Hem aksiyon hem de rol yapma öğelerini içeren oyunda, karakter geliştirme yerine gemi odaklı bir yapı bulunuyor. Kendi geminizi geliştirerek, zırhlar üretiyor ve eşsiz gemilerle öne çıkıyorsunuz. Farklı bölgelerde gezip görevleri tamamlıyor ve zorlukların üstesinden gelerek oyun deneyiminizi en iyi şekilde değerlendirebiliyorsunuz.
 
 

Yelken açabileceğiniz ileriye doğru atılabileceğiniz kanunsuz denizlerde tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber ekip olabileceğinizi yapımda iki oyuncuyu yanınıza davet edebiliyor ve bu davetle beraber elbette kendinize ait bir ekip kurabiliyorsunuz. Arkadaşınızla beraber yelken açabileceğiniz paylaşılabilir sözleşmelerle beraber ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda ödülleri bölüşebileceğiniz yapımda elbette hangi görevleri yapmak istiyorsanız ona göre adım atabiliyor ve kendinize göre bu deneyiminizi özelleştirebiliyorsunuz. Korsan avcıları ile beraber karşı karşıya kalabileceğiniz ve istediğiniz şekilde yer alabileceğiniz yapım gerçekten de her bir oyuncuya farklı bir deneyim sunuyor ve bu deneyimi kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz.

10 farklı gemiyi keşfedip yelken açabileceğiniz ve aynı zamanda her bir geminin farklı şekillerde özelleştirme sistemlerini karşınıza çıkaracağı yapımda kendi oyun tarzınıza uygun sistemleri buraya davet edebiliyor ve zalim korsanlarla beraber karşı karşıya kaldıktan sonra onları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Geniş bir açık dünyayı keşfetmeye çalıştığınız ve aynı zamanda değerli ganimetlerle karşı karşıya kaldığınız yapımda bu gemileri istediğiniz şekilde ilerletebiliyor, değerli ganimetler uğruna heyecanlı deniz savaşlarına katılabiliyor ve çok sayıda güçlü silahlarla beraber kendinizi kuşatarak düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Zaten oyun içerisinde sürekli olarak bir hayatta kalma sirkülasyonu bulunuyor ve bu sistemlerle beraber yer alabildiğiniz yapım sizlere tam bir zorlu mücadeleye sunmayı hedefliyor.

Dilediğiniz şekilde ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda farklı gemilerle beraber ön plana çıkabileceğiniz yapım bu tarz sistemlerle beraber geniş kapsamlıdır diye devreye girmesinde barındırıyor ve her bir sezonda yepyeni içeriklerle karşımıza geliyor. Yapım içerisinde yer aldığınız bir süre boyunca dilediğiniz şekilde ilerleyebiliyor, oyunda yapacağımız hamleleri önceden tartabiliyor ve tehditlerle beraber de karşı karşıya kalabiliyoruz. Bazı kötü tehditlerin yanı sıra tehlikeli asi dalgalarla, hava şartları ile öngörülemeyen deniz canlılarıyla, yaratıklar, zalim korsan avcılarıyla ve daha fazlasıyla beraber de dilediğinizi alabiliyorsunuz.
 
 

Tüm bu unsurlarla beraber istediğiniz şekilde ilerleyebildiğiniz yapım dilediğinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor ve bunlarla beraber de hızlı bir şekilde görevleri yerine getirebiliyorsunuz. Çeşitli özelliklerle ön plana çıkan açık denizlerde gezebildiğiniz ve keşfettikçe daha farklı olaylarla karşı karşıya kaldığınız yapımda her bir unsurlarla mücadele etmek durumunda kalıyor ve farklı avantajlara sahip eşsiz gemilerle ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirebiliyorsunuz. Burada kötü şehrinizi arttırmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda kaynakları açarak daha riskli sözleşmeler elde edebiliyorsunuz. Bu riskli sözleşmelerle beraber daha zorlu görevleri adım atmaya hazırlanıyor ve değerli ekipman alma şansını da bu şekilde elde edebiliyorsunuz. Ekipmanlarınızı geliştirebileceğiniz ve daha farklı detaylarla yer alabileceğiniz yapımda sıra dışı ittifaklar kurabiliyor ve deniz savaşları içerisinde kendi yerinize almaya hazırlanabiliyorsunuz.

Bunun dışında oyunda çeşitli gemiler üretebiliyor, bu gemileri özelleştirebiliyor ve diğer taraftan zorlu deneyimlerin üstesinden gelmek için daha geniş kapsamlı yollara başvurabiliyorsunuz. Kısaca toparlayacak olursak yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca kendi ustalığınızı sergilemeniz gerekiyor. Bu ustalıklarla beraber elbette farklı görevlere doğru adım atabiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyerek burada çeşitli düşmanlarla ve etkinliklerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Burada yapacağınız hamlelerle yeni görevlere adım atabiliyor ve her görevde farklı işler yapabiliyorsunuz. Örneğin, bir görev aldıktan sonra yok etme veya toplama görevine adım atmaya hazırlanabiliyorsunuz. Toplama görevleri oldukça basit bir şekilde karşınıza çıkarken, toplama işlemini gerçekleştirirken sağdan soldan bazı düşmanların ve deniz canlılarının size yaklaştığını görebiliyorsunuz.
 
 
 
Bu düşmanları ortadan kaldırmak da tamamen geminize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Düşmanları ortadan kaldırma görevleri zorlu bir yapıya sahip oluyor ve burada zorlu yapıyla beraber gemilerinizi diğer gemilerle kapıştırmak durumunda kalıyorsunuz. Gemi içerisinde birden fazla geliştirme yapabiliyor ve geminizi küçük bir sandaldan savaş gemisine çevirme gibi farklı geliştirmelerle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu geliştirmeleri yapmak için öncelikle temel görevleri tamamlamanız ve temel konumlara ve kontrollere hakim olmanız gerekiyor. Bunlara hakim olduktan sonra çeşitli görevlere adım atabiliyor, yavaş yavaş seviye atlayabiliyor, daha fazla etkinliğe katılarak hem yeni kaynaklara hem de yeni içeriklere sahip olabiliyor ve daha fazla detayla iç içe oluyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 30 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 1 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 1 Saat önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler