Sony: "Bütün Oyuncular İçin Harika Bir Haber"

29.04.2010 20:56 Alkan Adakaner


 
     Activision ve Halo serisinin yaratıcısı Bungei arasındaki 10 yıllık anlaşma, Microsoft'un çok önemli bir geliştiricisinin Xbox 360'a özel oyun yapmasının sonu anlamına geliyor.
 
     Halo oyunlarının ne kadar popüler olduğunun farkında olan Sony de bu gelişmelerden oldukça memnun görünüyor. SCEA'dan Patrick Seybold'un açıklamaları da bunun kanıtı olarak görülebilir. Seybold gelişmeler için "Bütün oyuncular için harika bir haber" dedi ve ekledi: "Bungei'nin mükemmel yeteneği ve yaratıcı zekası Playstation 3'ün inanılmaz gücüyle bir araya geldiğinde harika şeyler olacak."
 
     Daha sonra kendi konsollarını övmeye devam eden Sony yetkilisi Bungei'nin yeni oyununu görmek için sabırsızlanıyormuş.
 
     Ayrıca Bungei'den de bugün ilginç bir açıklama geldi. Firmadan Brian Jarrard yeni oyunlarını E3 fuarında gösterebileceklerini söyledi. Bunun anlamı Bungei yeni oyunu için çalışmalarına çoktan başlamış.
 
kaynak1
kaynak2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler