Söylenti: Dishonored II'den İlk Detaylar Ortaya Çıktı!

06.03.2014 18:54 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde bir sızıntıyla karşımıza çıkan Dishonored II, gerçekten de E3'te resmiyet kazanacak gibi duruyor. Oyun dünyasının önemli haber sitelerinden VG247'ye gönderilen bir bilgilendirme broşürüyle birlikte Dishonored II'den ilk detaylar ortaya çıkmış oldu.
 
    Eğer gerçekse -ki VG247 güvenilir kaynaklardan birisi olarak tanınmakta- yayınlanan broşüre göre Dishonored II, 2016 yılı içerisinde çıkışını yapacak. id Software'in id Tech 5 oyun motoruyla geliştirilen yapımın yepyeni bir düşmanı, oynanabilir alanı ve güçlendirmeleri sunacağı belirtiliyor.
 
    Corvo'nun yerine başka bir karakteri yöneteceğimizi gördüğümüz Dishonored II'de rekabetçi multiplayer modlarının da olacağı gösteriliyor. Oyunun ön siparişlerine hediyesinde ise Wolfenstein'daki gibi Doom betasını görüyoruz. 
 
    Bu konunun gerçekliğiyle ilgili VG247 tarafından da net bir açıklama gelmiş değil. Kendileri, bu broşürün kim tarafından gönderildiğini yazmamakla birlikte haberde, "Resmi açıklamalar için Bethesda'ya ulaştık." cümlesine yer vermişler. Biz de aynı şekilde, heyecan yapmadan önce resmi açıklamayı beklemenizi öneriyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler