Söylentilerin Ardından Avowed Resmi Olarak Ertelendi

04.08.2024 15:13 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Obsidian Entertainment ekibinin üstlendiği birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Avowed için hayranları üzen bir haberle karşınızdayız. Geçtiğimiz günlerde söylentileri ortaya çıkan oyunun şu anda ertelendiğini doğrulayabiliyoruz.
 
Avowed bir sonraki seneye ertelendi
 
 
Açıklanan detaylara göre Avowed daha önce planlanan 2024 sonbahar çıkış tarihinden 18 Şubat 2025 tarihine ertelendi. Oyun belirtilen tarihle beraber Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak. Bunların yanı sıra Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, yayınladığı Twitter gönderisi ile beraber Obsidian Entertainment’ın en iyi şekilde oyunu bizlere sunacağı ve bu konuda güven duymamız gerektiğini aktarıyor. Macera ve tehlikelerle dolu gizemli bir dünyaya adım atabileceğimiz yapım, ilk olarak Pillars of Eternity serisinde oyunculara tanıtılan Eora'nın kurgusal dünyasında geçiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 8 Dk önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 1 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 3 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 4 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler