Spec Ops: The Line'ın Demosu Yayında

08.05.2012 17:03 Levent Polater

 
    Yager Development'ın yıllardır geliştirdiği ve çıkışı yılan hikayesine dönen oyunlar kategorisine giren Spec Ops: The Line en sonunda çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Bu konuda en büyük işaretlerden biri yapımın demosunun şu anda Xbox Live'deki yerini alması oldu.
 
    Şu anda Xbox Live'de Gold üyelere özel olarak beğeniye sunulan demo, 15 Mayıs'ta Silver (Free) üyelere de verilecek. Demo ile ilgili verilen bilgiler arasında içeriğin Dubai'de geçeceği ve bol kumlu bir atmosfer sunacağı söyleniyor. Kaptan Martin Walker olarak John Konrad isimli bir albay'ı ve onun kaybolan "The Damned 33rd" adlı taburunu arayacağız.
 
    Xbox Live kullanıcıları demolarını buradan sıraya koyabilirler. Playstation Network kullanıcıları ise yarınki PS Store güncellemesinden sonra demolarına kavuşacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 2 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 4 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler