Square Enix "FinalFantasy13-2" Alan Adını Aldı

Square Enix'in Final Fantasy XIII-2'yi yapması şaşırtıcı olmayacaktır
13.01.2011 08:58 Alkan Adakaner


    Final Fantasy XIII ile bir çok hayranını hayal kırıklığına uğratan Square Enix şimdi bu oyunun devamı niteliğinde olabilecek bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir, çünkü firma FinalFantasy13-2game.com alan adını aldı.
 
    Tabi ki bu alan adının alınması hiç bir şeye kesinlik kazandırmıyor, çünkü bu alan adı sadece önlem için de alınmış olabilir. Alan adının 2013'e kadar yenilenmesi gerekmiyor.
 
    Final Fantasy X'te çok başarılı olan ve daha sonra Final Fantasy X-2 ile karşımıza çıkan firma Final Fantasy XIII'te de aynı taktiği uygulayabilir mi? Bizce en iyisi Final Fantasy Versus XIII üzerine yoğunlaşmaları olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler