Square Enix, Final Fantasy XIII-3'ü mü Hazırlıyor?

Lightning ve Sarah'nın macerasına devam edecek miyiz?
10.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


     Final Fantasy serisi Square Enix'in en önemli markası konumunda bulunuyor. Hemen hemen her yıl bir platformda Final Fantasy oyunu görmek mümkün. Gelecek yılın başında da Final Fantasy XIII-2 ile karşılaşacağız. 
 
    Square Enix'in Final Fantasy XIII sevgisi bitmeyecek ve bu ana oyunun yeni bir devam oyunuyla daha karşılaşacağız gibi görünüyor. Firmanın hafta başında www.finalfantasyxiii-3.com web alan adını alması kafalarda soru işareti yarattı.
 
     Eğer Final Fantasy XIII-3 piyasaya çıkarsa Square Enix ilk defa serinin bir ana oyununa 2 devam oyunu yapmış olacak. Böyle bir oyunun TGS'de duyurulmasını beklemiyoruz. Görünen o ki Final Fantasy XIII-3 hala plan aşamasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler