Star Wars Outlaws'ın Season Pass Detayları Belli Oldu

05.08.2024 20:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıktı. 2024 ve 2025 yılları içerisinde iki farklı hikaye genişlemesine sahip olacak olan oyunun Season Pass yol haritası belli oldu.
 
Season Pass yol haritası açıklandı 
 
 
 
Oyun çıkışı ile beraber ek bir karakter paketine ve özel bir görev içeriğine sahip olacak. 2024’ün sonbahar aylarında yan görev içeriğini ve iki kozmetik paketini sunacak. 2025'in ilkbaharında ise korsan çetesi temalı ek bir görev oyunculara sunulacak.
 
Bu tarz ek içeriklerle beraber oyun 2025 yılı dahil bir süre desteklenecek ve mevcut hatalar giderilecek. Beklenen oyunlar arasında bulunan Star Wars Outlaws, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü ise şu an için sadece Ubisoft Store mağazası üzerinden satışa sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 10 Dk önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 4 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 5 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 7 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler