Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor

15.06.2024 20:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Ekranda sadece bir muza tıkladığımız ve tamamen ücretsiz olarak bizlere sunulan Banana adlı oyun Steam platformunda rekor kırmaya devam ediyor. Bu yapım şu anda 400.000 oyuncu sayısını aşmış bulunuyor.
 
Banana ile tıklamaya devam etmeniz gerekiyor
 
 
 
Oldukça basit bir konsepte sahip Banana oyunu içerisinde 3 veya 18 saatte bir yere bir tane muz düşüyor. Bu muz, toplum tarafından oluşturulan bir yapıyı içeriyor ve aynı zamanda sahip olabileceğiniz ve satabileceğiniz bir öğe olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu öğeleri satıp belirli bir miktar para kazanabiliyorsunuz.
 
Aaladin66, Pony, Sky ve AestheticSpartan tarafından geliştirilen ve yayınlanan bu yapımın Steam sayfasına bakacak olursak çok olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabiliriz. Sadece farenizle beraber tıklayabileceğiniz oyun yukarıda bahsettiğimiz öğe düşürme amacıyla oynanıyor ve oynanmaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler