Street Fighter X Tekken'den Oynanış Videoları

İki devin karşılaşmasından galip ayrılan taraf hangisi olur?
14.04.2011 07:42 Alkan Adakaner


     Capcom'un captivate etkinliğinden yeni video ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Etkinlikte gösterilip gösterilmeyeceği merak edilen Street Fighter X Tekken'de bizi hayal kırıklığına uğratmadı.
 
      Captivate'te 10 oynanabilir karakterle karşımıza çıkan Street Fighter X Tekken'de yer alması kesinleşen karakterler şöyle: Street Fighter'dan Ryu, Ken, Guile, Able ve Chun-Li; Tekken Kazuya, Nina, King, Marduk ve Bob.
 
      Oyunun videolarına baktığımızda oynanış stilinin Street Fighter 4'ü az-çok andırdığını buna karşılık daha hızlı bir oyun olduğunu görüyoruz. Sanırım Street Fighter 4'ten çok daha etkili kombolar yapmamız mümkün olacak.
 
      Bu arada oyunun adının Street Fighter X Tekken olması aynı dünyaya ait karakterlerin karşı karşıya gelmesine engel olmayacak. Yani iki tekken karakteri de karşı karşıya gelebilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 14 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler