Syndicate'in İlk Resmi Ekran Görüntüleri

Starbreeze grafiksel olarak yine başarılı bir oyun sunacak gibi
12.09.2011 13:07 Alkan Adakaner


     Electronic Arts ve Starbreeze'in 2012 yılının başında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkaracağı FPS oyunu Syndicate'in resmi ekran görüntüleri yayınlandı. Yüksek kalitedeki bu görüntüler oyunun grafiklerinin ne düzeyde olacağı hakkında bilgi veriyor.
 
     Geliştirici firma Starbreeze'in daha önceki oyunlarının grafiklerinin de oldukça kaliteli olduğunu göz önüne alırsak, Electronic Arts'ın desteği ile birlikte Syndicate'in grafiklerinin kaliteli olacağı öngörebiliriz.
 
     2069 yılında geçen oyunumuzda Cayman Global, Aspari ve Eurocorp adlı dev teknoloji şirketleri arasındaki ticari savaş konu ediniyor. "Ticaret savaştır" başlığı ile sunulan oyunda bio-çipler yoluyla insanların kontrol edildiği, yüksek teknoloji ürünü silah ve araçların bulunduğu bir dönemdeyiz.  Oyunun ilk resmi görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 4 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler