Syndicate'ten 4 Kişilik Co-op Videosu

İşte çılgın karakterlerimiz
02.11.2011 11:40 Alkan Adakaner

 
     Electronic Arts'ın yeniden hayat verdiği Syndicate'in co-op videosu yayınlandı. Chronicles of Riddick ve Darkness'ın geliştiricisi Starbreeze tarafından hazırlanan oyunun 4 kişilik co-op desteği sayesinde arkadaşlarımızla ava çıkabileceğiz.
 
     Oyunun co-op modunun ana hikayeden bağımsız olduğunu öncelikle belirtelim. Yine orijinal Syndicate'teki görevler temel alınarak hazırlanan bu modun ilk videosuna baktığımızda oldukça eğlenceli bir modun bizi beklediğini söyleyebiliriz.
 
      Aşağıdaki videoya baktığımızda Syndicate'in bu modunda 4 farklı karakterden birini seçeceğimizi anlıyoruz. Yani kendi karakterimizi yaratma gibi bir şansımız bulunmuyor. Ayrıca co-op modu sadece online olacakmış gibi görünüyor.
 
      24 Şubat 2012'de piyasaya çıkacak olan Syndicate PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanıyor. Yeni video ve ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 27 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler